XS
SM
MD
LG

Danas koncert Ane Kokić


 
Danas je na Jahorini održana konferencija za medije povodom najave koncerta Ane Kokić i svečanog otvaranja najdužeg planinskog boba u regionu. Tim povodom, direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić je rekao:

“Povod našeg današnjeg okupljanja je najava sutrašnjeg svečanog otvaranja najveće ljetnje atrakcije planinskog boba i koncerta Ane Kokić kojim ćemo svi zajedno proslaviti puštanje u rad ovog ljetnjeg sadržaja. Prvo bi htio da poželim Ani dobrodošlicu na Jahorinu, uvijek je rado viđen gost kod nas, i da joj se zahvalim jer će sutra uveseliti sve goste planine. Očekujem odličan provod i dobru atomosferu, kako je to i inače praksa na njenim nastupima. Sutra u 15:00 časova otvaramo najduži planinski bob u regionu i svi ljetni sadržaji će biti besplatni tokom dana, koncert je u 16:00 časova na platou Poljice i takođe se neće naplaivati karte. Ozbiljna ljetna atrakcija je u pitanju i jedva čekam da čujem utiske naših gostiju. Ovo je projekat koji isčekujemo svi sa posebnom radošću i nestrpljenjem, prilagođen je djeci i odraslima, trasa dugačka 2,5 km prolazi kroz najljepše predjele Jahorine, predstavlja jedinstveno adrenalinsko iskustvo.“

„Na Jahorini sam privatno već par dana, mnogo mi je drago što ću biti dio ove velike manifestacije planirane za sutra. Oduševljena sam jer vidim da se Jahorina gradi, ima zaista dosta sadržaja koji se mogu koristiti i ljeti. Moja djeca su tu sa mnom i moram reći da im ni jednog trenutka nije dosadno i pozivam sve da dođu da uživaju ljeti na planini. Ovo je prvi put da ljetni odmor provodim na Jahorini i sigurna sam da ćemo se od sada i češće družiti“ rekla je Ana Kokić i obećala odličnu zabavu na sutrašnjem koncertu.