XS
SM
MD
LG

Partizan se provukao u treće kolo

Foto:fkpartizan.com

Naredni rival crno-belih je Molde, koji je posle produžetka prošao Aris, prvi meč u Beogradu

Igra za zaborav, rezultat za pamćenje. Partizan je posle greške centralnog dela odbrane i kiksa golmana Stojkovića izgubio u Turskoj (0:1), ali je sačuvao +2 iz Beograda i prošao je u plej-of za plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Naredni rival je norveški Molde, prvi meč je za seadm dana u Beogradu.

Za revanš u Turskoj trener Milošević je zamenio samo jednog startera, Asano kreće umesto Stevanovića, koga je u Humskoj odmenio u poluvremenu.

Kod Malatije su sva trojica rezervi koji su ušli u nastavku sada na terenu od starta, Giljerme, Tore i Jildirim.

.FOTO: partizan.rs

Malatija – Partizan 1:0 (1:0)

Malatija - Stadion: Malatija arena. Gledalaca: 17.000. Sudija: Kris Kavano (Engleska). Pomoćnici: Danijel Ričard Kuk i Nil Dejvis (Engleska). Žuti kartoni: Mustafa Akbaš, Čalali, Čagiran, Jahović (Malatija), Šćekić, Sadik, Ostojić (Partizan). Strelci: 1:0 Adis Jahović u 7. minutu.

MALATIJA: Farnole, Čebake (od 10. Čagiran), Mina, Mustafa Akbaš, Erkan Kaš, Čalali, Jildrim, Tore, Giljerme (od 74. Tozlu), Bifuma (od 68. Fofana), Jahović. Trener: Sergen Jalčin.

PARTIZAN: Stojković, Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević, Zdjelar, Šćekić, Suma (od 82. L. Pavlović), Asano, Tošić (od 71. Lutovac), Sadik (od 96. Ožegović). Trener: Savo Milošević.