XS
SM
MD
LG

Šta dalje?

Sloga iz Gornjeg Crnjelova će prema našim saznanjima uskoro istupiti iz Prve lige Republike Srpske. Naš portal je od samog početka uključen u problematiku između Sloge iz Gornjeg Crnjelovai FSRS, pisali smo i o potezima jednih i o potezima drugih, a istovremeno i upozoravali FSRS šta bi se moglo dogoditi.

Kako mi saznajemo Zlatko Krbanjević je i definitivno digao ruke od Prve lige Republike Srpske. Nadao se on da će njegovo "upozorenje'' na startu sezone u vidu poraza biti signal nekim ljudima iz Bijeljine de se uključe u projekat Sloga, međutim ni od koga nije dobio nikakvu podršku. Kako su nam rekli, Krbanjević je razočaran kako u ljude iz Bijeljine, tako i iz samog sela Gornje Crnjelovo što se niko nije javio da pomogne, te bi vrlo lako moglo da se dogodi da je poraz od Željezničara 10:0 bila i posljednja utakmica koju će Sloga odigrati.

Šta dalje? Jasno je i Fudbalskom savezu Repbulike Srpske da je nasamaren od Sloge, te da će nametnuto skraćena liga pretrpiti još jedno prinudno skraćenje i brojati samo devet klubova što će biti velika bruka i sramota za fudbal u Republici Srpskoj i veliki šamar onima koji odlučuju o fudbalu u Republici Srpskoj. Pojavila se u medijima informacija da bi Drina mogla uskočiti i nastaviti prvenstvo, međutim jasno je svima da je to mimo svakog propisa jer su već počele i Prve i Druge lige, te ne postoji ni teoretska šansa za tako nešto. Kako smo ranije i pisali, Krbanjević je bio u kontaktu sa pojedincima iz Zvornika da prije sezone prepusti to mjesto, međutim ''sitna lova'' je bila u igri, kako je tada rekao.

I dok Sloga Gornje Crnjelovo polako priprema teren za istupanje iz Prve lige, Sloga Gornje Crnjelovo 2 će nastaviti takmičenje, a tome u prilog ide i činjenica da su neki igrači preregistrovani tokom ljeta za drugu ekipu, kao što su neki standardni prvotimci Mlađan Karaman, Darko Lazić, Stanislav Panić i drugi.


Krupa : Kozara
Tekstilac : Podrinje
Željezničar Sport Team : Modriča
Jedinstvo : Slavija
Tabela
Poz Tim UT PB N PR BOD
1 Krupa 6 5 1 0 16
2 Rudar Prijedor 6 4 1 1 13
3 Kozara 6 2 2 2 8
4 Modriča 5 2 1 2 7
5 Slavija 5 1 3 1 6
6 Tekstilac 5 1 2 2 5
7 Željezničar Sport Team 5 1 1 3 4
8 Podrinje 5 1 1 3 4
9 Jedinstvo 5 1 0 4 3