XS
SM
MD
LG

Zahtev za vanrednu Skupštinu FSRS statutaran!

Mile Kovačević

Zahtev za sazivanje vanredne Skupštine Fudbalskog saveza Republike Srpske i zahtev za opoziv predsednika Fudbalskog saveza je validan, Tačnije sve je urađeno po  Statutu FSRS stav je Komisije za propise ovog saveza, a mi saznajemo iz izvora bliskih FSRS i Mili Kovačeviću.

Generalni sekretar Goran Ćejić je 30. avgusta zatražio  mišljenje Komisije za propise  FSRS o zahtevu za sazivanjem vanredne skupštine FSRS, jer je u administraciju  FSRS preda zahtev potpisan od strane  43 delegat Skupštine FSRS.

U odgovoru Pravnog komiteta Fudbalskog saveza Republike Srpske i Goranu Ćejiću je odgovoreno da je sve po pravilnicima i Statutu. Konstatovano je da Komisija za propise ne presuđuje, on samo daje savete...A vrlo je jasna i precizna, vanredna Skupština

 se može sazvati po Statutiu i njene odluke su valdine. Podsećamo da je FSRS pisoa krovnom savezu i da je Pravni komitet u sarajevu, koji nema pallutno nikakvu ingerenciju nad FSRS, kosntovao kao bi Skupština bila nestatuitarna i kako predsednik FSRS nikako ne bi mogao biti smenjen. 

Da mi ne bi pojašnjavli šta je Pravna komisija FSRS napisala, a bili su jedinstevi Igor Ostojić, Brane Todorović i Milan Despotović pročitajte sami: