XS
SM
MD
LG

"Mali šampioni" iz Dervente spremni za Međunarodni turnir: Prijave se vrše do 10. septembra

Škola fudbala „Mali  šampioni“ iz Dervente organizuje po treći put Međunarodni fudbalski turnir na terenu stadiona u Osinji kod Dervente koji se igra 14. i 15. Septembra.

Ovogdišnji turnir  igraće gerancije 2004.,2007. i 2009. prvog dana, dok će drugog dana na teren igrači rođeni 2008. i 2010. godine.

“U toku su završene pripreme za ovogodšnji turnir. Ekipe se već polako prijavljuju, a ponovo ćemo imati epitet međunarodnog turnira, jer nam dolaze drugari iz Hrvatske, tačnije četiri ekipe. Preostalo su još dva dana za prijave, tačnje do 10. septembra“, ističe Slađan Radanović iz Organizacionog odbora turnira, a ujedno i trener u ŠF “Mali šampioni”.

Dodaje Radovanović da će pored brojnih ekipa iz Republike Srpske, Federacije BiH, vjerovatno nastupati i ekipa iz Srbije.

„Do sada imamo 20 ekipa sa više selekcija, a očekujemo dolazak još naših drugara koji su obećali, te da ćemo imati pravu fudbalsku manifestaciju. Prije svega, biće to jedno pravo druženje malih ljubitelja fudala“, kaže Radanović.

Organizatori su obezbijedili i ručak za sve igrače turnira, a prijave za učešće mogu se izvršiti na telefon 065/806-980.