XS
SM
MD
LG

Slavija odmah iza domaćina

Borci JJK Slavija nastupali su u vikendu iza nas na međunarodnom turniru "Trofej Jahorine" na Palama.

Za Slaviju je nastupilo 17 takmičara,  uključujući i Bujak Davora, Damjanović Danijela i Luku Bojanića koji su se borili u dvije kategorije. Sokolovi su bili izuzetno dominantni i imali uspješan dan osvojivši ukupno 18 medalja. Osvojeno je 11 zlatnih, 6 srebrenih i 1 bronzana medalja te zauzeli drugo mjesto u ukupnom plasmanu iza domaćeg kluba JJK Jahorina.

Zlatne medalje su osvojili : Baljak Nataša, Kvrgić Veljko, Ždrale Anja, Danijel Damjanović (kadeti), Danijel Damjanovic (Juniori), Ždrale Anđela, Gotovac Pavle, Matić Lazar, Kvrgić Marko, Dragaš Ognjen i Bujak Davor.

Srebrne medalje su osvojili : Bojanić Uroš, Jovanović Aleksandar, Bujak Davor, Ikonić Dimitrije, Bojanić Luka (kadeti) i Bojanić Luka (juniori).

Bronzanu medalju osvojio je Radović Danko, dok su borbe za bronzu izgubili Jugović Lazar i Nišić Uroš, koji su završili takmičenje kao petoplasirani u svojim kategorijama.

Takmičare su predvodili treneri Božo Bobić i Radošević Tamara, dok su pravdu dijelili nacionalne sudije Blažić Danijel i Elek Mia.

Ovo takmičenje je bilo prvo posle ljetne pauze i označava početak drugog dijela sezone. Naredni vikend članove JU jitsu kluba Slavija očekuje svjetski kup i Balkansko prvenstvo u Bukureštu (Rumunija) na kojem će se za reprezentaciju Republike Srpske boriti tri reprezentativca: Bujak Davor, Matić Lazar i Ždrale Anđela.