XS
SM
MD
LG

Disciplinska komisija FS BiH nije raspravljala o prijavama Mile Kovačevića

Dsiciplinska komisja Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine nije danas raspravljala o silnim prijavama koje je podneo predsednik FSRS Mile Kovačević.

Kao što je poznato on je prijavio 13 članova raznih komsija u FSBiH,a koje je delegirao FSRS. Uz sve to oni su i članovi Skuopštine i potpisnica pisma za njegovu smenu.

Danas je ''procurla'' informacija da je Kovačević prijavio i6 članova Izvršnog odbora, a koji su pokernuli pitanje njegovog opoziva, smene, razrešenja...

Članovi Disiplinske komisje FS BiH su dana konstatovali da oni zbog obilja materijala danas nisu u mogućnosti bilo šta da pokrenu. Kasno su dobili sve prijave, a zanimljivo je podvući da je ejdan član Disciplinske kosmije imao sve to od sebe. Ostali su dobili tek na sednici.

Dakle, nije bilo rasprave o prijavama,a Disciplinska komsija FS BiH će zatražiti odgovor na pitanje – da li se protiv prijavljenih vodi postupak u FSRS.

Koliko mi znamo ne. Očito da je neklo u administraciji FSRS, pa i sma predsednik Kovačević požurio sa prijavam i podneo ih Sarajevu. Ako je već hteno disciploinsku odgovornosr onda se to tadi u banjaluci i FSRS.

Ovim je pokazano da se očigldno mnogo šta promenilo. Ko i zatšto nema poverenje u instuticije FSRS???