XS
SM
MD
LG

Predrag Rogan: Statistika na strani TSC

Fudbalski klub TSC je naredni protivnik sa kojim će Napredak odmeriti snage u subotu 21.septembra od 18:00 sati na stadionu Mladost u Kruševcu.

Statistika je jasna, u poslednjih 38 utakmica TSC nije izgubio ni jednu, i sa pravom se nalazi u vrhu tabele smatra šef stručnog štaba Napretka Predrag Rogan:

"Ekipa TSC-a svakako zaslužuje sve čestitke na dosadašnjem takmičenju.Najveće zasluge idu mom bivšem direktoru, a sadašnjem kolegi Zoltanu i njegovom stručnom štabu i  igračima. 

Oni su 9.septembra prošle godine doživeli poslednji poraz, i taj podatak dovoljno govori o tome o kakvoj ekipi se radi. 

I mi imamo šta da pokažemo, i mi se pitamo u subotu. Naravno da moji igrači žele da nastave niz dobrih partija i dobrih rezultata i očekujemo od njih da pokažu istu energiju i istu strast i da uz podršku navijača dođemo do još jednog dobrog rezultata.

Mnogi su želeli da prekinu niz TSC-a: i Spartak i Partizan i Vojvodina, nisu uspeli. Ekipa je sastavljena od odličnih pojedinaca koje neću sada nabrajati jer bi trebalo nabrojati desetak, dvanaest igrača. Mislim da imamo načina da odgovorimo njihovoj kvalitetnoj igri.

Moji momci imaju šta da pokažu i sa pravom želimo da budemo ozbiljan činilac ovog šampionata. Očekujem da će publika uživati u utakmici."

Fudbaler Napretka Đuro Zec smatra da je TSC ozbiljan protivnik i dodaje:

"To je odlična ekipa, bez poraza u dosadašnjem takmičenju i nas očekuje jedna teška utakmica. Moramo da ponovimo igru iz poslednjih nekoliko kola, da budemo čvršći i brži od njih. Naše greške ćemo svesti na minimum i nadam se da ćemo obradovati naše navijače sa nova tri boda".

Osim Veškovca i Pavićevića svi igrači su na raspolaganju stručnom štabu, pa je Rogan na slatkim mukama:

" Obzirom da smo Rad pobedili sa jednom ekipom, a da smo u Surdulici igrali sa drugom ekipom, na slatkim sam mukama i mi tu nemamo problema. Ekipu ne čini osamnaest igrača nego ceo tim."

Utakmica Napredak-TSC igra se u subotu 21.septembra u 18:00 časova na stadionu Mladost u Kruševcu. Ulaznice za utakmicu biće puštene u prodaju na dan utakmice od 10:00 sati. Cena ulaznica je nepromenjena: sever 150,istok 250, zapad jedan 300 i zapad dva 400 dinara.