XS
SM
MD
LG

Modriča mora pasti

 Tim Slavije danas na svom terenu čeka ekipu Modriče. Bićo to po svemu sudeći neizvestan i tvrd meč.- Oba tima nisu krenula kako su očekivala u šampionatu Republike Srpske, a bodovi sa ovog meča su svakako potrebniji Slaviji. Oni se nalaze u seriji od tri poraza. Dva u šampionatu i jedan u Kupu Bosne i Hercegovine, pa se pobeda nameće kao imperativ.

-Nemamo mi šta mnogo da kalkulišemo. Moramo da krenemo od prtve minute ka golu Modriče i da tražimo pogodak, vođstvo, a na kraju i pobedu. Nismo se u zadnjim okršajima proslavili. Morali smo mnogo bolje i kvalitetnije. Jednostavno smo padali kada nismo smeli i omogućavali protivnicima da lako stižu do golova. Mi smo nakon toga dodavali gas, ali nismo imali ni sreće. Protiv Modriče moramo biti mnogo bolji i organizovaniji. Radije činjenica da nemamo povređenih i kažnjenih fudbalera, pa će trener Milan Gutović moći izvesti najjači sastav, rekao je Vučina Šćepanović, kapiten i najbolji igrač Slavije. On je odnedavno postavljen i na poziciju pomoćnika trenera Gutovića.

- Odlučio sam da se bavim trenerskim pozivom, pa je bilo logično da evo prihvatim i ovu poziciju pomoćnog trenera. Nije se to, što se mene tiče mnogo šta promenilo. Treniram zajedno sa ostalim saigračima, s tim što ih sada malo više nadgledam. Dobri su to momci, rade kvalitetno, ali vam nekada i sreća okrene leđa. Upravo se to dešava sada sa nama. Odigramo dobro prvo  poluvreme, napravimo i rezultat adekvatan, a onda sve to prospemo. U zadnjem kolu smo okrenuli ploču. Prvih 45 minuta očajno, pa onda se vadimo. E, sa Modričom ćemo morati odigrati u kontinuitetu. Onda nam ni bodovi neće pobeći, zaključio je Vučina Šćepanović. 


Tekstilac 1 : 2 Kozara
Krupa 4 : 0 Jedinstvo
Rudar Prijedor 2 : 1 Slavija
Podrinje 2 : 0 Modriča Alfa
Tabela
Poz Tim UT PB N PR BOD
1 Krupa 10 9 1 0 28
2 Rudar Prijedor 10 7 2 1 23
3 Kozara 10 5 2 3 17
4 Podrinje 10 3 3 4 12
5 Modriča Alfa 10 3 1 6 10
6 Slavija 10 2 4 4 10
7 Željezničar Sport Team 9 2 2 5 8
8 Tekstilac 9 2 2 5 8
9 Jedinstvo 10 2 1 7 7