XS
SM
MD
LG

Mile Kovačević: Čestitam, pobedili smo!?

Mile Kovačević

Završena je večeras u Sarajevu sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. Usvojeni su izveštaju pojedinih komiteta FS BiH , te su članovi Izvršnog odbora informisani o pripremama za naredne dve kvalifikacione utakmice Bosne i Hercegovine za odlazak na Evropski šampiona, sa Grčkom i Finskom.

Pod tačkom tekuća pitanja, predsednik Fudbalskog saveza Republike Srpske Mile Kovačević je prema našim saznanjima rekao članovima IO FS BiH:

-Želim da vas obavestim da smo pobedili. Iz UEFA je stigao odgovor da se mora poštovati stav Pravnog komiteta FS BiH, a on je rekao da nema smene i opoziva predsednika FSRS.

Nakon njegove diskusije odgovorili su mu pojedini članovi Izvršnog odbora FS BiH iz Republike Srpske i upitali ga koga su pobedili? Nakon toga su nformisali ostale članove IO FS BiH da su informacije koje im donosi Mile Kovačević informacije jednog čoveka, a nikako FSRS.

Prema njihovim rečima već nekoliko meseci u FSRS ne funkcioniše ništa. Nema sednica Izvršnog odbora, komisija...

Insistirali su članovi Izvršnog odbora FS BiH iz Republike Srpske da vide pismo koje je otišlo u UEFA i tražili su odgovor ko ga je poslao. Nije im to saopšteno , ali kako na odgovoru UEFA stoji adresa FS BiH onda je jasno da je otišlo iz Sarajeva. Ko ga je poslao, pitao se i Ivan Beus, potpredsednik FS BiH. On je rekoa da se oseća izigranim, i zloupotrebljenim.

-Na Izvršnom odboru FS BiH  se o pismu koje je otišlo ka UEFA nije nikada raspravljalo, rekao je vidno razočarani Ivan Beus.

Da li ćemo narednih dana saznati ko je i kada poslao pismo kojim je Mile Kovačević, kako je sam rekao, pobedio. Nije rekao koga je pobedio! I šta je mislio pod tim MI!

Ostalo je i bez odgovora pitanje kako će Mile Kovačević upravljati sa FSRS, da li u saradnji  sa ''pobeđenim''?