XS
SM
MD
LG

Bimal Jedinstvo prejako za BL Volej

Bimal Jedinstvo počelo je pobjedom srednjeevopsku (MEVZA) ligu, a na premijeri u svojoj dvorani savladan je BL Volej sa maksimalnih 3:0.

Brčanke prejak za BL Volej

Ni jednog trenutka ovog susreta, nije se dovodio u pitanje pobjednik, pa brojka od 15 poena gošći, dovoljno govori o (ne)moći i jednih i drugih u datom trenutku.

I dok je odbojkaška javnost vjerovala da Banjalučanke mogu parirati brčanskim "princezama" pozivajući se na umor od teškog meča iz Tirane, od toga nije bilo apsolutno ništa.

Trener domaćih Smail Perezović i ove godine je na slatkim mukama kada je širina klupe u pitanju, pa se rotiranjem igračica dobija željeni nivo.

Ostaje žal što se prije takmičarskih mečeva, povrijedila kapiten tima Žana Dragutinovic, pred kojom je duža pauza. Tim iz grada na Vrbasu, definitivno je još uvijek u fazi adaptacije, no svakako da će i one doći na željeni nivo, ali da bi pobijedile višestruko šampiona BiH potrebno je nešto više. 

Podsjećmo, Bimal Jedinstvo, već 16. oktobru  igra revanš meč protiv albanskog šampiona u kvalifikacija  za Ligu šampiona, dok Banjalučanke očekuju poraženog da odmjere snage s njima u kvalifikacija za CEV Kupu.