XS
SM
MD
LG

Osvoji „Borik“ i - 20.000 KM!

Pobedniku ovogodišnjeg turnira u malom fudbalu  „Borik 2019“ pripašće 20.000 KM, što je najveća nagrada u istoriji ove smotre koja traje već 44 godine, ali i najveća u regionu - rečeno je na večerašnjoj press konferenciji, koja je održana u dvorani „Borik“.

Press konferenciji prisustvovali su Igor Radojčić, gradonačelnik Banjaluke, Nenad Talić, direktor Sportskog centra „Borik“, Jovica Keserović, rukovodilac turnira i Milka Stanivuković PR menadžer Banjalučke pivare.

Prijave za turnira primaju  se od 1. novembra, a premijera je 2. decembra. Igra se u šest kategorija: seniori, veterani 35+, veterani 50+ (nova kategorija),  U-12,  U-14, U-16.

Kotizacija za seniore iznosi 200 KM, veteran 35+ i veterani 50+ po 150 KM, dok mlađe kategorije U-12, U-14, U-16 ne plaćaju kotizaciju, za njih je učešće na ovogodišnjem turniru besplatno.

Promoteri turnira „Borik 2019“ su asovi velikog i malog fudbala:

Vladimir Stojković, Miloš Degenek, Zoran Tošić, Antonio Rukavina, Perica Ognjenović, Radmilo Mihajlović, Stojan Vranješ, Saša Kajkut, Bojan Puzigaća, Mile Simeunović, Milenko Devušić, Čedomir Ćulum i mnogi drugi.

Pokrovitelj turnira je grad Banjaluka, generalni sponzor Banjalučka pivara, organizator Sportski centar „Borik“.

 

Izvor: JUSC Borik