XS
SM
MD
LG

ŽRK „Derventa“ u novoj opremi: SportDC jedan od prijatelja kluba

Ženski rukometni klub Derventa dobio je nove dukserice zahvaljući brojnim prijateljima kluba, ali i sopstvenim finansijskim sredstvima.

Pomoć pri kupovini nove opreme pomogli su i Crkvena opština Derventa, preduzće "Termo Aleksic", auto servis "Nović", frizerski salon "Maja", "Subić-Glazure" i frizerski salon "Ljuba".

Iz ovog derventskog kolektiva izrazili su zahvalnosti svima koji su pomogli, kao i roditeljima djevojčica koji su najveća podrška u svakom smislu.

Odigrano 1. kolo Lige mladih Slavonije

Proteklog vikenda odigrnao je i 1. kolo Lige mladih Slavonije, gdje se takmiče i Dervenćanke, pored učešća u Omladinskoj ligi RS.

Dervenćanke, koje se u ovoj ligi takmiče sa tri selekcije, a u sva tri selekcije upisale su poraz u Kozarskoj Dubici od tamošnje Knežopoljke.

 

2006/07 godište

ŽRK Derventa   - ŽRK Knežopoljka 16:26

ŽRK Derventa 2 - ŽRK Knežopoljka 3:22

2008/09 godište

ŽRK Derventa - ŽRK Knežopoljka 13:20

 

„Posljedica loših rezultata jeste što su djevojčive put Dubice morale već u 6 sati ujutro, jer je termin utakmica bio u 9 časova. Knežopoljka je jako uspješan klub sa mnogo dobrih igrača, ove godine uzela je i prvo mjesto na završnici Omladinske lige BiH , gdje su naše cure bile treće. Ipak, mi se ne predajemo, smatramo da možemo da budemo bolji i od ekipe Kozarske Dubice i to ćemo dokazati u narednom periodu, kako u Omladinskoj Ligi RS, tako i u Ligi mladih Slavonije“, istakli su iz ovog derventskog kolektiva.