XS
SM
MD
LG

Brana Ilić ponovo na stadionu Partizana

Brana Ilić, foto: Anđelko Belić

Nekadašnji igrač beogradskog Partizana će ponovo zaigrati na bivšem stadionu JNA. Ovog puta će Brana Ilić, kao igrač Fudbalskog kluba Inđija zaigrati na tom stadionu. Ilić nije bio na prvoj utakmici u sezoniu kada je Partizan sa jednim golom pobedio svog domaćina Inđiju.

"Tamo očekujem jednu pravu prvenstvenu utakmicu", započeo je naš razgovor Brana Ilić, i nastavio, "Za mene tokom moje karijere to su najlepše i da kažem najlakše utakmice koje se igraju sa velikim klubovima. Mislim da je atmosfera u ekipi dobra i da možemo da pokažemo da zaslužujemo mnogo više od onoga gde se trenutno nalazimo. Jednostavno, da odigramo dobru utakmicu. Neka bolji pobedi, mi idemo tamo da se nadigravamo".

Mladi igrač Inđije, Mihajlo Banjac će sigurno biti u konkurenciji za ovu nedeljnu utakmicu. On ovako vidi taj meč,

"Sigurno je da nas tamo čeka jedna teška utakmica. Naravno ja kao najmlađi u ekipi ću imati veliki motiv da nastupim na toj utakmici. Igrali smo već sa njima i videli da to nije ništa strašno. Iako smo ušli u tu utakmicu sa nekom dozom straha. Mislim da možemo da igramo i pariramo sa svakom ekipom u ligi. Samo je pitanje sreće i kako se desi na toj utakmici. Sigurno je da tamo idemo da igramo fudbal kao što šef traži. Te utakmice koje igramo na strani i pogotovo protiv ovakve ekipe, mislim da nam može samo doprineti, nemože ništa da nam oduzme iako to negovori trenutna tabela".