XS
SM
MD
LG

Crvena zvezda otputovala u Lisabon po titulu prvaka

Džudo klub Crvena zvezda otputovao je na turnir Lige šampiona u Lisabon gdje će pokušati stići do titule prvaka, najavljuju iz tabora ''crveno-bijelih''.

Predvođeni najboljim srpskim džudistom u ovom trenutku, Nemanjom Majdovom, njegovim bratom Stefanom, te ocem, trofejnim stručnjakom, Ljubišom Majdovom, Crvena zvezda će pokušati da se okiti zlatnom medaljom, što je cilj ove ekipe.

- Idemo na najjače odličje. Kao i uvijek i sada će naši borci dati sve od sebe. Imamo  kvalitetatn tim i idemo na prvo mjesto. Mentalitet kluba je da idemo uvijek na najjače, sve drugo je džudo. Zvezdini džudisti  uvijek ostavljaju  srce na strunjači tako će biti i sada, rekao je Ljubiša Majdov pred polazak u Lisabon.

Zvezda nastupa u sastavu: Strahinja Bunčić, Mihail Morohojev (oba do 66 kg), Rustam Orujov, Aleksandar Rajčić (oba do 73 kg), Stefan Majdov, Milan Bunčić, Dominik Resel ( svi do 81 kg), Dmitri Gerasimenko, Nemanja Majdov ( oba do 90 kg) i u konkurenciji preko 90 kilograma  Bojan Došen, ujedno i kapiten ekipe.