XS
SM
MD
LG

Goran Delić završava karijeru

Prva konferencija za medije ispred događaja “PETKO’S FIGHT NIGHT”, održana je 20.11.2019.godine u konferenijskojsaliposlovnezgrade “AGRAM INVEST” u Banjaluci.

“PETKO’S FIGHT NIGHT” je događaj internacionalnog karaktera, te će na istom mečeve raditi borci iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Rusije, Njemačke itd.

Glavni organizator i inicijator pomenutog događaja jeste Aleksandar Petković, odnosno organizacija PETKO’S BOX PROMOTION, koja je u Evropi svima dobro poznata.

Aleksandar je poznat javnosti kao prvak Evrope, a u svojoj karijeri boxao je za Njemačku reprezentaciju, te imao mečeve sa svjetski poznatim boxerima.

“PETKOS BOX PROMOTION je organizacijakoja je do sadaorganizovala preko 60 događaja istog tipa širom Evrope.Dugogodišnji sam prijatelj sa Goranom Delićem, svima nama dobro poznatim boxerom koji nosi titulu šampiona Mediterana, koji će da radi na pomenutoj manifestaciji svoj poslednji meč u profesionalnoj karijeri, odatle  i dolazi prvobitna ideja za organizaciju FIGHT NIGHT-a.ARENA SPORT je glavni medijski sponzor, te će ljudi koji ne budu u prilici da budu sa nama u dvorani moći da prate mečeve na LIVE prenosu na njihovom kanalu širom Balkana.“, izjavio je Aleksandar Petković, glavni organizator događaja.

“Iza sebe imam dugogodišnju i jako bogatu karijeru, moja posljednja titula je šampion Mediterana, a došlo je vrijeme da se pozdravim i oprostim sa bokserskom karijerom.Nije se lako odvojiti od nečega čime se bavite čitav život, ali ću i nakon poslednjeg profesionalnog meča nastaviti da povremeno i rekreativno treniram.Siguran sam da će ovaj događaj biti itekakav spektakl, kao i to da će ovo biti jedan od najboljih mečeva u mojoj karijeri, jer me očekuje težak protivnik za kraj.”, rekao je Goran Delić, jedan od Banjalučkihšampionaboksa.

“Svoj posljednji meč sam radio prije svega 10-ak dana, moram da kažem da sam imao jako težak meč protiv Petra Jamana u kojem sam zadobio poprilične povrede, ali izašao kao pobjednik.Ne pravim pauzu i već samu pripremama za predstojeći meč koji ću raditi u sklopu ovog događaja.Ovo će biti moj prvi profesionalni meč u boxu, obzirom da se inače bavim profesionalnim kickboxingom, ali postoji mogućnost da se nakon ovog meča sve češće borim i u boxu.”, rekao je Danilo Tošić, trenutno najveća nada Banjaluke kada je u pitanju kickbox.

“31.maja ove godine u Beogradu posljednji put sam izašao u ring, kada sam okršaj sa protivnikom završio za samo 90 sekundi, naravno pobjedom.Do sada imam odlučan rezultat, 7 pobijeda od 7 mečeva, bez ijednog poraza.Moj čitav tim je izmijenjen i smatram da je sa novim timom došla i nova energija koja će se pokazati na mom narednom meču.Imam velike ciljeve kada je u pitanju box, idem ka tituli prvaka Evrope jednog dana. ”, rekao je Veljko Ražnatović, jedan od glavnihBoracadogađaja.

 

 

Banjalukuočekujevelikibokserskispektakl28.decembra.2019. u sportskojdvoraniBorik.

Sveinformacijevezane za događajmožete da pratitenadruštvenimmrežama:

Instagram: https://www.instagram.com/bl_fightnight/

Facebook: https://www.facebook.com/BL-FIGHT-NIGHT-115161496602267/