XS
SM
MD
LG

BL Volej izgubio dobijen meč protiv Bimal Jedinstva

BL Volej nije uspio da savlada Bimal Jedinstvo iako nikada u istoriji nije bio blizi. Vodile su Banjalučanke 2:0, nakon čega su "brčanske princeze" izjednačile.

Bimal Jedinstvo za nijansu bolje od BL Voleja

Onda slijedi prava drama, kada su svi očekivali da će gošće prelomiti u svoju korist, domaće igračice pokazuju dobru energiju, vode 13:8, no ipak sedam poena na servis Anđelke Radišković bilo je ključno za pobjedu višestrukog šampiona, te su tako domaće ostale bez prve pobjede u MEVZA ligi. 

MEVZA je pun pogodak po riječima, trenera gošći Smaila Pezerovića, posebno za njegov tim, jer svaki vikend igraju sa jakim protivnicima, kao što je i večerašnji. 

"Večeras je BL Volej izgubio dobijenu utakmicu, ili smo im mi na sportski način" ukrali " pobjedu. To je već neko iskustvo koje dobijamo igranjem ove lige, a mi smo već ovakve dvije utakmice izgubili ove sezone", kazao je trener Brčanki.

Radmila Marković, trener domaće ekipe, može biti ponosna na svoju ekipu. Njenu ekipu dijelila su samo dva poena od pobjede. Presudilo je iskustvo, navodi ona. 

" Nismo iskoristili šanse koje nam je protivnik dao. Imali smo svoje šanse i u trećem i četvrtom setu. Nije bilo dovoljno hrabrosti u petom setu, i to je odlučilo pobjednika" kazala je Radmila Marković sa željom da njene igračice odigraju ovako dobro i u mečevima koje su ispred njih.

Jovana Kovačević, srednji bloker BL Voleja kazala je da im je nedostajao malo sportske sreće, da savladaju renomiranog protivnika, te da prilike kao što su one imale večeras u budućnosti moraju rješavati pobjedama. 

Ivana Radović, primač servisa gošci istakla je da je njena ekipa odigrala ovaj meč sa puno oscilacija, no svakako zdravstveni bilten nije bio baš najbolji za njih. 

Isti protivnici u okviru 1/16 finala CEV Kupa odmjeriće snage u četvrtak sa početkom od 19 časova u SD "Borik".