XS
SM
MD
LG

Zašto FS RS ne radi???

Nedavno je predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske Mile Kovačević, a nakon održane sednice Izvršnog odbora izjavio da se FSRS vraća u normalu.

Kako ta ''normala'' izgleda, možemo da vidimo ovih dana. Ni danas Fudbalski savez Republike Srpske nije radio. Prostorije su bile prazne. Pojedini radnici su na bolovanju, neki na odmoru, a čini se da su jednom dijelu zaposlenih krenule novogodišnje radosti.

Zašto se u FSRS ne radi? Odgovor nećemo dobiti, a voljeli bi. Kako odgovora nema, ajde da nagađamo.

Možda su u FSRS vidoviti pa nešto znaju što mi ne znamo. Ili se pravimo da ne znamo. Tačnije, znamo, ali nećemo da kažemo. Igraćemo se skrivalice, kao što se kriju ovi u FSRS. Dakle, oni su postali nevidljivi. Nema ih, a trebali bi da su na poslu. A što raditi? Pa imamo svakako onu mini - ligu Republike Srpske, pa što da nemamo i ovaj neki ''mini godišnji odmor'' ničim izazvan. U decembru!

Da se mi ipak malo uozbiljimo i kažemo da se FSRS ipak nije vratio u normalu. Čini nam se da se neće ni vratiti dok se ne održe one vanredne sjednice Izvršnog odbora i  Skupština...

Prisjetimo se da su to tražili pojedinci iz Izvršnog odbora, a da je suprotna strana govorila kako to nije po Statutu, po zakonu. Čak su i Sarajevo tražili da ih podrži,a i podržali su ih!!! A mi Sarajevu treba da vjerujemo. Sarajevo je ipak Sarajevo! Pusti Bl drž se Sa...Oni u gradu na Miljacki bolje znaju od nas šta se dešava. U našem(mislimo entitetskom) fudbalu!

Pitamo  sada ove koje je Sarajevo branilo  da li je ova ''obustava rada'' po zakonu i Statutu...Odgovor nas iskreno i ne zanima. Mi znamo da nije, a znaju i svi ostali...

Narednih dana će neko da požuti od muke. Moraće ipak da krene da radi...Dakle, čekamo poštara, a on nekada zna i da dolazi više puta na adresu i na kraju uruči šta treba da uruči... A kada uruči onda nema dalje. Ima po zakonu i Statutu. Poštar je krenuo, žutilo se polako javlja  kod pojedinaca...Nemoj poslije nije Ćosa upozoravao???