XS
SM
MD
LG

Nemanja Vidić: Svaka utakmica nam je veoma bitna

Inđijski "Nemanja Matić" je svakako zadnji vezni u timu Nemanja Vidić. Imena ova dva igrača se potpuno podudaraju, ali i uloge u timu su gostovo istovetne. I dok prvi pravi internacionalne nastupe, dotle Vidić beleži superligaške minute u dresu Inđije. Sam tim zeleno-belih se u poslednjim mesecima ne može ni zamisliti bez ovog igrača koji uvek daje i poslednju kap znoja za svoj tim, za svoj klub. Razumljivo on je bio i pravi sagovornik koji ocenjuje poslednji nastup Inđije u Surdulici,

Svaka utakmica nam je veoma bitna. Nismo imali dobar period iza nas, preko dva meseca. Napravili smo odličan iskorak, pobedivši poslednje dve utakmice. Jednu na gostovanju, drugu na svom terenu, protivnika u ovom trenutku u borbi za opstanak. Sada igramo sa Radnikom. Isto ekipa koja se bori za opstanak. Tako da možemo da napravimo još jedan veći iskorak, ako ih pobedimo. Svakako idemo da napravimo jedan dobar rezultat. Kao i u svakoj utakmici dajemo sve od sebe i ja se nadam da ćemo napraviti pozitivan rezultat“.

Radnik je sada u jednoj seriji od pet utakmica bez pobede u kojoj je i Inđija bila u sličnoj situaciji. Koliko će to Radniku biti otežavajuća okolnost ?

Mi smo se našli u toj situaciji i znamo da je teško se izvući iz toga. Mi samo treba da gledamo sebe i da znamo da smo teško došli dovde. Da nema opuštanja. Sve što može da se uzme, treba uzeti. Tu mislim na pobedu“.

Ekspedicija zeleno-belih je otišla put Surdulice gde će i provesti noć pred sutrašnji nastup. Sama utakmica se igra od 15 časova pod reflektorima.