XS
SM
MD
LG

Danijel Ranđelov na meti Atalante

Foto: FK Radnički

Kvalitetan rad u omladinskoj školi Fudbalskog kluba Radnički još jednom je dobio potvrdu. Fudbaler našeg kluba Danijel Ranđelov nalazi se na meti italijanske Atalante.

Odlične igre i ogroman talenat kapitena kadetske selekcije niškog Radničkog privukle su skaute jednog od najkvalitetnijih italijanskih timova i učesnika Lige šampiona, koji su pokazali ozbiljno interesovanje za ovog mladog fudbalera.

Ranđelov će određeno vreme provesti u kampu Atalante, a ukoliko se čelnici klubova iz Niša i Bergama dogovore, u narednom prelaznom roku mogao bi da usledi i unosan transfer.

Podsećamo da je Radnički 3. oktobra ove godine potpisao ugovor sa Ranđelovim u sklopu akcije potpisivanja ugovora sa najtalentovanijim igračima iz sopstvene omladinske škole.

Danijel Ranđelov rođen je 2003. godine. Standardni je kadetski reprezentativac Srbije i kapiten kadetske selekcije Radničkog. Igra na poziciji napadača, snalazi se podjednako dobro i kao centralni i kao krilni igrač navale, i krase ga izuzetna brzina, raznovrstan dribling i osećaj za gol. Takođe, dominira i u skok igri.

Radnički će i u narednom periodu nastaviti da razvija fudbalsku školu i podstiče svoje mlade igrače.