XS
SM
MD
LG

Lukas na Jahorini

U okviru novogodišnjih praznika Olimpijski centar Jahorina najavljuje spektakl uz koncert Aca Lukasa zakazan za subotu, 28. decembar sa početkom u 20:00 časova. U mnoštvu balada po kojima je Aca Lukas poznat, ali i veselim pjesmama uz koje će publika moći da zapleše, gosti Jahorine će biti u prilici uživati i započeti proslavu nadolazećih praznika. Tokom dvočasovnog nastupa nizaće se muzički hitovi ovog estradnog umjetnika, a interesovanje za ovaj koncert je ogromno. Iz Olimpijskog centra Jahorina savjetuju sve zainteresovane da svoje mjesto na koncertu rezervišu ranije i kupe karte na vrijeme.

 
Aca Lukas na Jahorini

Koncert Ace Lukasa na Jahorini održaće se 28. decembra...

Posted by S Jahorine s ljubavlju on Thursday, December 19, 2019


 
Koncert će se održati u zatvorenom prostoru na Poljicama a cijena karata se kreće od 15 KM PARTER, 50 KM VIP BACKSTAGE. Cijena karte na dan koncerta za PARTER mjesta će iznositi 20 KM a VIP BACKSTAGE 70 KM! Karte je moguće kupiti u sistemu kupikartu.ba kao i na prodajnim mjestima na
Jahorini – (Hoteli Termag, Vučko i Lavina), na Palama u TC Tom Caffe Galerija, u Lukavici Salon ljepote KISS i u Bijeljini u Klubu Frojd.
 
U saradnji sa kompanijom Centrotrans a.d. organizovan je prevoz na koncert Aca Lukasa iz Sarajeva, Istočnog Sarajeva i sa Pala i to po sljedećem rasporedu:

Pale polazak u 19.10h (ispred Studentskih domova) – cijena povratne karte 5 KM, Istočno Sarajevo polazak u 18.30h i Sarajevo (ispred Zemaljskog muzeja) polazak u 18.45h. Povratak po završetku koncerta. Cijena povratnih karata za putnike iz Istočnog Sarajeva i Sarajeva je 7 KM!