XS
SM
MD
LG

Gavriću najveće počasti

Nagrada za najboljeg fudbalera u godini na izmaku, na manifestaciji Izbor najboljih fudbalera i ekipa za 2019. godinu u organizaciji Gradskog Fudbalskog saveza Gradiška, održanoj u restoranu “Tina” otišla je u ruke trećeg sportiste grada Gradiška i fudbaleru Kozare Nemanji Gavriću.

-Za najbolju sportsku ekipu nagrađen je fudbalski kolektiv iz Cerovljana. Torpedo je jesenji prvak Područne lige Gradiška, mnogo su uradili i na polju infrastrukture tako da ova nagrada sasvim zaluženo ide ka izabranicima Borisa Berića – istakao je Ilija Gigović, predsednik GFS Gradiška.

Priznanje za najuspešniji fudbalski klub ove godine dobio je i FK Obradovac (Gradiška). Najstariji aktivni igrač u Područnoj ligi Gradiška Aleksandar Stojanović, član Omladinca iz Brestovčine takođe je dobio prigodnu nagradu. Na svečanoj manifestaciji obeleženo je i 90 godina postojanja FK Lijevče iz Nove Topole, te 60 godina postojanja FK Polet iz Elezagića.

Pioniri FK Stars/Kozara dobili su posebno priznanje za postignute rezultate u 2019. godini. Nakon nagrade za najperspektivnijeg sportistu Gradiške, kapiten pionira Aleksa Raca ponovo je dobio vrednu nagradu i proglašen je za najboljeg mladog fudbalera za ovu godinu.

Perspektivne mlade sudije za 2019. godinu su : Bojan Tomić, Bane Matić, Marinko Đorđić, Aleksandar Ristić, dok su najuspešnije fudbalske sudije: Dragan Kesić  i Radislav Kačavenda.

Nagradu za najuspešnije sportske radnike u 2019. godini uručene su Dragoljubu Saviću iz FK Torpedo (Cerovljani), Nedimu Hatiću iz FK Dubrave i Mladenu Čekiću FK “13 Skojevki“ (Grbavci).

Najuspješniji fudbalski treneri u 2019. godini po izboru gradiškog Saveza su Đorđo Grujičić koji je sa ekipom FK Obradovac izborio ulazak u viši rang Područne lige Gradiška i Branko Tomić koji je već nekoliko proteklih sezona na korak do ulaska u viši rang takmičenja Područne lige Gradiška.

Povelju za osnivanje kluba dobio je Klub malog fudbala Boračka iz Gradiške.