XS
SM
MD
LG

Lukas na Jahorini

Dejan Ljevnaić i Aca Lukas


Spektakl na Jahorini: Prednovogodišnji koncert Aca Lukasa

Na konferenciji za medije održanoj danas, 25.12.2019. godine, na Jahorini najavljen je prednovogodišnji spektakl i koncert poznatog pjevača Aca Lukasa zakazan za 28. decembar sa početkom u 20:00 časova.  Prazničnu atmosferu i idilični planinski ambijent uljepšaće koncert ovog pjevača i tvorca nekih od najvećih domaćih hitova. Samom koncertu prethodiće nastup Igora Vukojevića te će publika imati priliku da uživa u četvoročasovnom muzičkom spektaklu.

Na konferenciji za medije održanoj na vrhu Jahorine u novom Olimpijskom baru govorili su Dejan Ljevnaić, direktor OC Jahorina i Aca Lukas poznati pjevač. Tim povodom direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić je rekao:

“ Prvo bih se zahvalio Aci Lukasu koji je izdvojio vrijeme i došao kod nas kako bismo zajednički najavili ovaj spektakularni koncert. Poznajući Acov repertoar i izvanredne glasovne mogućnosti siguran sam da će koncert biti ispunjen njegovim najvećim hitovima i fantastičnom atmosferom. S obzirom da se radi o prednovogodišnjem koncertu to će biti početak dobre zabave i proslave nadolazećih praznika. Interesovanje za koncert je zaista veliko, pa bih pozvao sve na što prije kupe svoje karte jer je ostalo još par dana do koncerta i jer su kapaciteti ograničeni.“

Za ovaj koncert je u  saradnji sa Centrotrans A.D. organizuju autobuski prevoz na koncert. Na dan koncerta autobus će kretati iz Istočnog Sarajeva (18:30 časova autobuska stanica); Sarajeva (18:45 časova Zemaljski muzej) i sa Pala (19:10 časova ispred Studentskih domova). Cijena povratne karte je 7 KM iz Sarajeva i 5 KM sa Pala te preporučuju svima da koriste autobuski prevoz.

Aca Lukas je oduševljen planinskom atmosferom i ambijentom novog Olimpijskog bara rekao :

“Zajedno sa bendom pripremamo dobru zabavu, nećemo licitirati dužinu koncerta ali svima mogu obećati fanstastičnu atmosferu i provod što je karakteristično za naše nastupe. Ovo mi je prvi put da nastupam na Jahorini i to me posebno raduje jer volim da nastupam u ovom dijelu pred publikom koja razumije i uživa u svakoj pjesmi. Jahorina je prelijepa i nadam se da će moje posjete ovoj planini biti češće“.

Još jedan veliki koncert koji najavljuje dobru zabavu će biti održan na olimpijskoj planini koja je dokazala da je lider u regionu.