XS
SM
MD
LG

Aca Lukas pripredio prednovogodišnji spektakl na Jahorini

Aca Lukas

Jahorina je sinoć ponovo bila epicentar dobre zabave u regionu! Na velikom prednovogodišnjem koncertu  započeta je proslava predstojećih praznika. Uz ovacije, oduševljenje i nastup Igora Vukojevića započeo je dugoočekivani koncert ispunjen hitovima Aca Lukasa. Publika je imala priliku uživati u petočasovnom muzičkom spektaklu za koji su bili zaduženi poznati pjevači.

Otpjevavši neke od svoji najpoznatijih hitova Lukas je doveo atmosferu do usijanja a provod je trajao do kasnih večernjih časova. Lukas je zahvalio publici na izvanrednoj noći i dok su zajednički pjevali svi u glas obećao je da će posjetu Jahorini sigurno ponoviti i u narednom periodu.
 
Na Jahorini je tokom prethodnih par dana pojačanim intenzitetom padao snijeg i u kombinaciji sa sistemom osnježavanja koji je konstantno u pogonu formiran je snježni prekrivač od 30cm. Iz Olimpijskog centra Jahorina su najavili dobro skijanje i zahvalili se posjetiocima na 100% popunjenosti smještajnih kapaciteta.

Već sada najavljen je sljedeći veliki koncert i to za proslavu Pravoslavne nove godine, 13. januara 2020 godine sa početkom u 20 časova, kada će goste Jahorine zabavljati Darko Lazić.

Fotosi: