XS
SM
MD
LG

Priznanja najboljim

Najbolji u Doboju

Tradicionalna manifestacija Područnog fudbalskog saveza Doboj „Izbor najboljih fudbalskih klubova, fudbalera, trenera, fer-plej ekipe, sudije i sportskog radnika" održana je u dobojskom hotelu „Park". Svečanom proglašenju pored nagrađenih prisustvovali su i brojni sportski radnici kao i gosti.

Branko Stevanović, predsjednik PFS Doboj, pozdravio je sportiste i goste a to su u ime NS/FS BiH i FSRS učinili predszavnici Zlatko Spasojević, odnosno Vico Zeljković . Odluku o 20. jubilarnom izboru najboljih PFS Doboj u 2019. godini pročitao je Ljubiša Tripunović, generalni sekretar.

U 2019. godini bilo dosta fudbalskih ekipa koje su zaslužile da ponesu laskavu titulu najbolje, ovaj put priznanje, veliki pehar i plaketa otišli su Fudbalskom klubu Trebava iz Osječana, član Regionalne fudbalske lige -centar., Mladi fudbaleri juniorska  selekcija FK Alfa Modriča proglažena je najuspješijom jer su i ove kao i prošle godine bili prvaci RS u Omladinskoj kvaslitetnoj ligi FSRS. Fedr-plej ekipa je FK Hajduk iz Batkuše .

Kada je u pitanju najbolji fudbaler senior titula je  pripala  Zoranu Periću iz FK Mladost Donja Slatina, dok je najperspektivniji mladi fudbaler Momko Kojić iz FK Alfa Modriča. Duško Miličić iz Liješća proglašen za najboljeg sportskog radnika,  a najbolji trener je Predrag Pejkić iz  FK Trebava Osječani. Kod izbora najboljeg fudbalskog sudije nije bilo dileme jer je titula pripala Davoru Maksimoviću iz Doboja.

Za najbolji fudbalski klub u ženskoj konkurenciji proglašen je ŽFK Čelik iz Doboja an najbolja fudbalerka . senior je Vanja Milošević iz ŽFK Alfa Modriča.Na skromnoj svečanosti jubilarna priznanja uručena su Nenadu Maksimoviću iz Batkuše, Brani Petričeviću iz Doboja i Nedi Jankoviću iz Vranjaka. Posthumna priznanja dodijeljena su Marinku Marinkoviću iz Zborišta i Bošku Vukoviću  iz Kakmuža. Priznanja su primili članovi porodice.

Zahvalnice PFS Doboj uručene su Zoranu Deliću iz FK Hajduk Kožuhe, Gradu Doboju te opštinama Stanari , Brod i Pelagićevo.

U ime dobitnika priznanja zahvalio se Brane Petričević iz Doboja..