XS
SM
MD
LG

Rekordna sezona na Jahorini

Olimpijski centar Jahorina u novu 2020. godinu ušao je sa novim rekordima zabilježenim tokom mjeseca decembra, te su zahvaljujući svim investicionim radovima parametri u porastu. Iz ovog centra sa radošću obavještavaju o novim uspjesima i žele svima srećnu i uspješnu novu 2020. godinu te najavljuju dobro skijanje u i narednom periodu. Tokom praznika ski centar Jahorina će raditi po redovnom radnom vremenu od 9 do 16 časova za dnevno i od 18 do 21 čas za noćno skijanje.

Kako bi se izbjegle gužve i čekanje tvorena su i nova prodajna mjesta te je ski karte sada moguće kupiti i u ski rentalima Ana i Ana 1 kao i u ski rentalu Kristal. U pogonu za skijaše je nova kabinska gondola Emir Kusturica kapaciteta 2.700 skijaša po satu i koja je ujedno i dobra konekcija sa ostatkom skijališta.

Skijašima je na raspolaganju novi lift sidro Poljice kojim je povećan kapacitet za 4 puta u odnosu na staru instalaciju koja se nalazila na istom mjestu. U rad su pušteni i šestosjedi Poljice i Ogorjelica kao i poligon Poljice u koje, je postavljena još jedna pokretna traka prilagođena djeci i početnicima u skijanju.

 U večernjem terminu od 18 do 21 čas organizuju i noćno skijanje i ove sezone prvi put u istoriji Jahorine zahvaljujući novom sistemu osvjetljenja u pogonu šestojed Poljice i kompletna stazu Poljice. Za proslavu Pravoslavne nove godine najavljen je koncert Darka Lazića a 25. januara dnevna žurka sa Amadeus bandom od 15:00 časova.
Fotosi: