XS
SM
MD
LG

Arbitraža stopirala Zemunce

Foto: H.D.Vujanović

Prvoligaš iz Gornje varoši izgleda da ne može bez problema. Taman kada su se rezultatski oporavili i uhvatili priključak sa klubovima iz sredine, velika besparica preti da sve to poništi i klub dovede u gotovo bezizlaznu situaciju. Odlukom arbitražnog suda Zemun je suspendovan i neće imati pravo da do daljeg registruje nove igrače.

Naime, bivši igrači su klub tužili najvišoj fudbalskoj istanci na ime neisplaćenih dugovanja i dok se slučaj ne reši, račun ostaje u blokadi.  U međuvremenu je šest prvotimaca  zatražilo i dobilo ispisnice.

Danas će prvu prozivku izvršiti,  još jedan u nizu novih trenera, Milan Ristić, i pitanje je koliko će se igrača pojaviti na stadionu u Gornjoj varoši.  Od kluba tako duge i svetle tradicije izgleda da su svi digli ruke, izuzev šačice entuzijasta na čelu sa sportskim direktorom Rajkom Ćukom.

Bez neophodnih sredstava, ruke su im vezane i na lokalnoj samoupravi je da, u granicama svojih mogućnosti, pomogne. Gornjovarošanima  bi dobro došla svaka vrsta pomoći od zemunskih privrednika i drugih subjekata, kako bi mogli da se regularno takmiče i sačuvaju status prvoligaša.