XS
SM
MD
LG

Dvorac Bejići osvojili laskavu titulu

Završen je 26.Božićno-novogodišnji turnir u futsalu “Doboj 2020”. U seniorskoj konkurenciji trijumfovala je ekipa Dvorac Bejići koji su u finalu savladali mladu ekipu Gradske toplane Doboj rezultatom 4:0. Sve pohvale momcima Gradske toplane koji su imali težak put do finala i napravili su veliko iznenađenje eliminisavši u četvrtfinalu jednog od glavnih favorita turnira ekipu GO SNSD Doboj. U polufinalu su takođe slavili protiv odlične ekipe 4K Rojal Lukavac.

Pobjednički pehar zasluženo ide u ruke ekipe Dvorac Bejići koja je pokazala odlične igre. Za pobjedničku ekipu Dvorac bejići nastupali su: Draško Ninković, Ammar Omerčić, Amir Hajrić, Miloš Dujković, Duško Bećarević, Bariša Avgustinović, Goran Vračević, Dragan Todić, Đorđe Marić. 

Najbolji golman kod seniora je Dajan Vidović (Gradska toplana Doboj), dok je najbolji igrač Miloš Dujković iz pobjedničke ekipe Dvorac Bejići. 

Kod kadeta trijumfovala je ekipa Prijeko Brdo savladavši u finalu Joks Šije rezultatom 4:2.

Za najboljeg golmana proglašen je  Denin Jukić (Prijeko brdo) a najbolji igrač je Anel Hadžić iz iste ekipe. 

U juniorskom uzrastu prvo mjesto osvojio je DS komerc porazivši u finalu Fasadera rezultatom 1:0.

Najbolji golman u ovoj kategoriji je Kenan Aličić (Fasader), najbolji igrač je

Aleksandar Cetić (DS komerc). 

U najstarijoj kategoriji prvo mjesto osvojila je odlična ekipa Sensu Al Hana apoteke koji su bili bolji od VPTŠ Doboj nakon penala 3:2. U regularnom toku bilo je 1:1.

Najbolji golman: Dragan Starčević (VPTŠ Doboj)

Najbolji igrač: Adnan Arnautović (Sensu Al Hana apoteke.

Turnir je protekao bez ijednog incidenta i što je najvažnihe niko od igrača se nije teže povrijedio. Sve pohvale organizatoru FK Sloga Doboj koji su u izmijenjenim uslovima zbog nedostatka sportske dvorane koja je u izgradnji besprekorno organizovali sve ovo. Svi učesnici nose lijepe utiske. 

Generalbi pokrovitelj bio je Gradonačelnik Doboja Boris Jerinić. Pobjednički pehar uručio je predsjednik FK Sloga Miroslav Kršić. 

 

REZULTATI:

 

SENIORI:

 

ČETVRTFINALE: 

 

Proda komerc – Park kaffe Walker teretana Spartak 4:4 penalima 6:5, MNK Bistrica – Dvorac Bejići 0:7, 4K Rojal Lukavac – WWIN kladionice 6:2, GO SNSD Doboj – Gradska toplana Doboj 3:5.

 

POLUFINALE: 

 

Proda komerc – Dvorac Bejići 1:2, 4K Rojal Lukavac – Gradska toplana Doboj 2:7.

 

FINALE: Dvorac Bejići – Gradska toplana Doboj 4:0

 

FINALNE UTAKMICE:

 

KADETI: Joks Šije – Prijeko brdo 2:4

JUNIORI: DS komerc – Fasader 1:0

VETERANI: VPTŠ Doboj – Sensu Al Hana apoteke 1:1 penalima 2:3.