XS
SM
MD
LG

Krupa upalila motore

Videći klub Prtve lige Republike Srpske, Krupa, danas je krenula sa pripremama. Obraćajući se igrači predsednik kluba Draško Ilić je rekao:

-Pripreme ćemo obaviti u Krupi, prije toga nam slijede  ljekarske preglede. Drugi dio priprema, od 1. februara smo u Medulinu. Naš cilj je jasan i od početka sezone ga ne krijemo. To je  povratak u Premijer ligu BiH. Očekujemo podršku i lokalne zajednice i resornog ministarstva. Moramo promijeniti podlogu na stadionu, a neophodno je i postavljanje reflektora. Sve to puno košta. Ovaj klub je izmirio sve obaveze prema državi.  Tako da očekujemo podršku oko radova na stadionu.

 Direktor Mladen Ilić je u svom obraćanju rekao: - Predsjednik je rekao i o pripremama i o ambicijama. Pred nama je mnogo posla. Znamo da imamo kvalitet da osvojimo titulu u RS. Za nešto vise, a to već planiramo, potrebno je još nekoliko pojačanja. Smatram da je Ajdin Redžić, nas igrač, i nase najveće pojačanje, jer se vraća nakon višemjesečne pauze zbog povrede.

Trener Zoran Marić bio je dosta ''zakopčaniji'' od tandema Ilić:- S obzirom na dugogodišnje iskustvo, ja sam oprezan pred drugi dio sezone. Iako vjerujem u svoje igrače, treba gledati unaprijed i nastaviti s kvalitetnim radom kako bi došli do zajedničkog cilja. Nadam se da ćemo to uspjeti. Bićemo profesionalni i živjeti za ostvarenje tog cilja.

Na kraju se i medijima i saigračima obratio i kapiten Nikola Dujaković :-Među nama, igračima, vlada odlična atmosfera. Nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim rezultatima i zajedno se radovati u martu.

 


Jedinstvo : Kozara
Željezničar Sport Team : Slavija
Tekstilac : Modriča Alfa
Krupa : Rudar Prijedor
Tabela
Poz Tim UT PB N PR BOD
1 Krupa 13 11 2 0 35
2 Rudar Prijedor 13 8 3 2 27
3 Kozara 13 6 3 4 21
4 Željezničar Sport Team 12 4 3 5 15
5 Tekstilac 12 3 4 5 13
6 Podrinje 13 3 4 6 13
7 Slavija 12 2 6 4 12
8 Modriča Alfa 12 3 2 7 11
9 Jedinstvo 12 2 1 9 7