XS
SM
MD
LG

Predstavljeni novi igrači Spartaka ŽK

Pred početak polaska u Antaliju na dvonedeljne pripreme FK Spartak Ždrepčeva krv predstavio je dvojicu novajlija, Nikše Vujanovića i Milana Milovanovića.

Dvojicu novajlija predstavio je sportski direktor Ljubiša Dunđerski, počeo je od starijeg – Milan Milanović, 1995 godište,  igra na poziciji centralnog beka i centralnnog defanzivnog veznog igrača. Poslednje dve godine smo razgovarali sa njim, ali imali smo na tim pozicijama dovoljan fond igrača. Imamo puno ponuda za Tekijaškog pa smo brzo odreagovali i doveli Milanovića da popuni poziciju u slučaju potrebe. Očekujem da ovo bude prava atmosfera za njegov napredak u igračkoj karijeri.    

– Nikša je 2002 godište igra na poziciji desnog bočnog napadača. Svojim utakmicama u omladinskoj školi Partizana i reprezentaciji Crne Gore privukao je našu pažnju. Volimo da dovodimo mlade i neafirmisane igrače koji će kroz ovaj klub steći svoje ime. Mislim da se radi o igraču koji će puno pokazati u srpskom fudbalu. – završio je svoje predstavljanje igrača Ljubiša Dunđerski.  

Milan Milanović je karijeru počeo u FK Kosmos iz Bajine Bašte, nakon čega je prošao sve mlađe kategorije u Crvenoj Zvezdi. Seniorsku karijeru nastavio u Slobodi iz Užica gde je proveo tri godine zatim prešao u Fk Javor. Polusezonu bio u FK Zlatibor zatim u FK Novi Pazar i sada stigao u Spartak. Milan zahvalio na ukazanom poverenju – Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam postao član i igrač FK Spartak. Zahvalio bih se upravi kluba i stručnom štabu što su me doveli. Na meni je da opravdam poverenje, svojim trudom, radom i dobro odigranim utakmicama. 

Nikša Vujanović se prvo zahvalio sportskom direktoru na lepom predstavljanju i poverenju –  Došao sam u Spartak iz Partizana, gde sam imao odličnu polusezonu, jer mislim da je ovo najbolji klub za moju dalju afirmaciju. Zahvalio bih se Upravi i stručnom štabu što su prepoznali moj kvalitet i što veruju u mene. Biću maksimalno profesionalan i na terenu da opravdam to poverenje.