XS
SM
MD
LG

Jahrina u znaku odbojke (video)

Jahorina, odbojka na snijegu

Juče je na Jahorini organizovan prvi Trofej Jahorine u odbojci na snijegu. Posjetioci planine mogli suda pogledaju mečeve u obje konkurencije u ovom, za nas novom sportu. Organizatori ove zanimljive manifestacije bili su odbojkaški savez Republike srpske i klubovi sa Pala.

Učestvovale su četiri ekipe kod djevojaka i pet u konkurenciji muškaraca. Gledaoci su vidjeli zanimljive i atraktivne mečeve, a u ime Odbojkaškog saveza Republike Srpske Milutin Popović je istakao da je cilj ove manifestacije bio afirmacija odbojkaškog sporta:

Odbojkašice i odbojkaši su imali dobre uslove za igru, a to su im omogućili zaposleni u Olimpijskom centru Jahorina. Organizatori su bili zadovoljni i kvalitetom odbojke, ali i posjetom, a podsjećamo da su pravila slična odbojci na pijesku:

Takmičari, a svi su oni aktivni odbojkaši kažu da im je bilo veoma interesantno, ali i neobično igrati odbojku na snijegu:

Nakon zanimljivih i interesantnih okršaja kod djevojaka je trijumfovala ekipa sokolačkog Glasinca, ispred Jahorine Pale. MVP ovog takmičenja je Dijana Ašonja iz Glasinca. Kod odbojkaša MVP je Danilo Ružić iz ekipe Kaknja, koja je u finalu bila bolja od tima VIP Jahorina, Jahorina.

Fotosi: