XS
SM
MD
LG

Đorđe Aleksić najbolji u Mrkonjić Gradu

MRKONjIĆ GRAD: Za najboljeg sportistu prošle godine u Mrkonjić Grada proglašen je Đorđe Aleksić, a njegov tim Košarkaški klub Mladost za najbolji sportski kolektiv.

Drugo i treće mjesto pripalo je fudbaleru Slobode Dušku Mitriću i atletičarki Snježani Pisarić.

Za perspektivne mlade sportiste izabrani su fudbaler Dejan Milanović, odbojkašica Lea Samardžija, stonoteniserka Andrea Perić i košarkaš Đorđe Tomić.

Najbolji sportista internacionalac opštine Mrkonjić Grad je košarkaški reprezentativac Srbije Dejan Todorović.

Zaslužni sportski radnici su Milorad Glamočak Kralj,  Dragan Ljuboja, Nebojša Vuković Dafa i Bakir Arnautović.

Mladom košarkašu Mladosti Đorđu Aleksiću je ovo treći put da je proglašen za najboljeg sportistu Mrkonjić Grada.

-Srećan sam što sam po treći put proglašen za sportistu Mrkonjić Grada. To je za mene veliko priznanje,  ali i za moj klub. Jer, bez kluba i mojih saigrača ne bi bilo ni ovog  laskavog priznanja. Ostaje mi obaveza da nastavim da i dalje vrijedno radim,  da se trudimo da Košarakaški klub Mladost postiže što bolje rezulate, rekao je Aleksić.

Slično priča i fudbaler Slobode Duško Mitrić  i atletičarka Snježana Pisarić.

-Prije četiri godine bio sam najperspektivniji mladi sportista. A sada sam na drugom mjestu izbora najboljih sportista. To je za mene veliko priznanje i potrudiću se  da ga opravdam dobrim igrama u dresu Slobode, rekao je Mitrić.

Ostale fotografije:

Njegovim stopama sigurno korača i mladi Dejan Milanović, koji je izabran za najperspektivnijeg mladog sportistu Mrkonjić Grada u kategoriji fudbal.

-Jako sam zadovoljan priznanjem i to je za mene veliki podstrek. Fudbal treniram sedam godina i vjerujem da ću uskoro postati i standardni prvotimac,  rekao  je Milanović.

Organizator Manifestacija izbora najboljih sportista je  JU Kulturno - sportski centar „Petar Kočić“, uz pokroviteljstvo opštine, „Hidroelektrana na Vrbasu i „MIG elektra“.