XS
SM
MD
LG

Veselinović: Zvezda je nametnula svoj ritam i zasluženo je pobedila

Veselinović: Zvezda je nametnula svoj ritam i zasluženo je pobedila--AleksandarVeselinovic

Crvena zvezda je prvi tim koji je posle više od godinu dana slavio na Banovom brdu u domaćim takmičenjima protiv Čukaričkog. Poslednji poraz Brđani su doživeli upravo od crveno-belih, 16. decembra 2016. godine.

- Čestitam Crvenoj zvezdi na potpuno zasluženoj pobedi, želim im da ostvare svoje ciljeve. Isto tako, pre svega zahvalnost Dejanu Stankoviću za sve ono što je uradio za srpski fudbal, uz čestitke na utakmici koju su odigrali protiv nas i želje da ostvari svoje trenerske ambicije i da ga sreća prati, i kao čoveka i kao sportistu. To je u potpunosti zaslužio, a mislim da je dobro za srpski fudbal da ovakva imena imamo kod nas. Zvezda je, ponavljam, zasluženo pobedila – kazao je Aleksandar Veselinović, trener Čukaričkog.

Priznao je trener belo-crnih i da je njegov tim podbacio u derbiju 21. kola Super lige Srbije.

– Istina je da smo odigrali veoma, veoma lošu utakmicu, istina je i da smo posle više od godinu dana izgubili na svom terenu. Javlja mi se jedna misao od velikog Njegoša, koji je rekao „Strah životu često obraz kalja”. Mislim da je to bila jedna od stvari koja je usmerila utakmicu. U analizi smo kazali da će odlučujući za ishod biti prvih 30 minuta, tako se i ispostavilo. Na žalost, ne onakva slika kako smo mi želeli da usmerimo utakmicu. Zvezda je uspela da nametne svoj ritam i da zasluženo pobedi – istakao je Veselinović.