XS
SM
MD
LG

Čitluk proglasio najbolje

Najbolji u Čitluku

 U organizaciji Sportskog saveza Opštine Čitluk proglašeni su najbolji sportisti. Za najbolju sportistkinju je proglašena Katarina Sušac (SKK Neretva Mostar), za sportistu, Ivan Martinović (KK Hercegovina Zagreb.

Za najbolji klub u ženskoj konkurenciji proglašen je Ženski fudbaski klub Brotnjo, u muškoj MNK Brotnjo, za najuspješnijeg trenera je proglašen Dalibor Vučić (KK Brotnjo - Hercegovina) koji postiže sjajne rezultate u radu sa mlađim kategorijama .

Za veoma dobre rezultate postignute u klupskom seniorskom sportu ŽKK Brotnjo.

Posebnim priznanjem " Sportska legenda Brotnja" nagrađen je košarkaš Jozo Prsakol.

Posebna nagrada za razvoj sporta u Brotnju je uručena firmi Delta Security, dok je posebno priznanje za uspjeh u sportskoj rekreaciji uručeno MZ Krehin Gradac

Košarkašica Korina Planinić (ŽKK Brotnjo ' 94) i atletičarka Josipa Dragičević (AK Brotnjo),dok su najuspješniji juniori, atletičar Filip Kozina (AK Brotnjo) i košarkaš (Nikola Pehar(KK Pepi Sport - Mostar).

U kadetskoj konkurenciji u ženskoj konkurenciji najuspješnije su Patricija Prga (KK Brotnjo - Hercegovina i Mia Prkačin (ŽKK Brotnjo '94), u muškoj konkrenciji najuspješniji su Ivan Niko Prusina (KK Brotnjo - Hercegovina) i Karlo Barbarić ( RK Međugorje).