XS
SM
MD
LG

Na ''Švajcariju'' stigla dva Cetinjanina Bracanović i Bujiša

Foto: zlatiborpress.rs

Zlatibor se pre nekoliko dana vratio sa morskih priprema iz Petrovca. Za 12 dana napornog rada odigrali su šest kontrolnih utakmica sa crnogorskim ligašima i Novim Pazarom. Svaki drugi dan su igrali utakmicu, tako je je trener Predrag Ristanović  bio u mogućnosti da više puta proveri mogućnostio svakog pojedinca. Slavili su u duelima sa Lovćenom, Jezerom iz Plava i Jedinstvom iz Bjelog Polja, odigrali dva meča sa Petrovcem bez pobednika i izgubili od Novog Pazara u meču koji je po zalaganju više potsećala na prvenstvenu utakmicu. Po svemu sudeći sastav se iskristalisao i sve dileme Ristanović bi trebalo da otkloni na još jednoj test utakmici predstojećeg vikenda. 

Redove čajetinskog prvoligaša pojačalo je pet kvalitetnih igrača, i isti broj je uzeo ispisnicu i potražio drugu sredinu. Naknadno su u svoje redove doveli dva perspektivna igrača cetinjskog Lovćena, Bujišu i Bracanovića.

Dok je zlatiborska ekspedicija boravila na crnogorskom primorju, ’’Švajcarija’’ se ponovo zabelela i do početka prvenstva treniraće na terenima sa veštačkom travom. Raspored je tako skrojen da ih već na startu očekuje derbi sa Metalcem u Gornjem Milanovcu. Utakmica koja može puno da donese, ali, isto tako, i da poraženog udalji za korak od vrha tabele. Do kraja regularnog dela prvenstva ostalo je sedam kola  i svako će dati sve od sebe da se što bolje pozicionira. Zlatiborci imaju jasan cilj, a to je da nastave uspešan jesenji niz i da sa što većom zalihom bodova očekuju plej of.