XS
SM
MD
LG

Sloga 2 kao Sloga

Sloga, Gornje Crnjelovo

Pod budnim okom šefa stručnog štaba Dalibora Kapikula, fudbaleri Sloge 2 iz Gornjeg Crnjelova se već sedam dana vrijedno pripremaju za nastavak sezone u Područnoj ligi. Fudbaleri Sloge 2 se nakon polovine prvenstva nalaze na prvom mjestu i na najboljem putu su da ponovo izbore viši rang.Na treninzima su i dva nova lica.

Riječ je o Delimiru Bajiću, prekaljenom internacionalcu, bivšem igraču Radnika iz Bijeljine, Mladosti iz Velike Obarske, Željezničara iz Sarajeva, Slobode iz Užica, beogradskog Rada, mostarskog Veleža, Borca iz Banja Luke, Zvijezde 09, te nekoliko  inostranih klubova   Pored njega, sa Slogom 2 je po povratnik u njene redove, Branislav Panić.

Predsjednik Zlatko Krbanjević, sa svojim saradnicima, ponovo će igračima  omogućiti najbolje uslove za trening i utakmice. Trenutno se razmatraju  ponude za odlazak na pripreme u Dubai ili Antaliju.

Eventualni odlazak na neku od ove dvije sjajne destinacije bio bi realizovan početkom marta. Fudbalski klub 'Sloga', pored sjajnih rezultata i načina funkcionisanja kluba, postao je poznat i po tome što njegove ekipe redovno odlaze na pripreme na najbolje evropske destinacije.

Izvor: Fejsbuk Sloga