XS
SM
MD
LG

Obradov, gladan golova

Ognjen Obradov, u dresu Rada

MODRIČA – Ima 29 godina i karijeru koju je gradio u novosadskoj Vojvodini, Radu, u Slovačkom iz Češke. Međutim, Ognjen Obradov svestan je da je Modriča nova sredina, njegovo naredno poglavlje u karijeri. Valja se dokazivati iz početka, a mladom čoveku to ne bi trebalo da bude teško.

„Nije ni meni teško ništa od onog što se od mene traži u novoj sredini. Hoću da pohvalim Modriču kao grad i ljude koji ovde žive. Srdačni su, predusretljivi. Lepo mi je ovde. Nisam pogrešio kada sam na nagovor direktora kluba Dragana Stevića došao zimus. Imam samo reči hvale za svoj novi klub i ovu sredinu“, ističe Ognjen Obradov.

Na otvaranju drugog dela sezone sa dva pogotka trasirao je pobedu Modriče u Derventi.

„Tekstilac je igrao lepo, borbeno, dopadljivo. Ipak, bili smo bolji. Morate priznati da drugi gol koji sam postigao je za tv špice. Zbog onakvih ostvarenja publika dolazi na stadione, jer šta je fudbal bez gledalaca? Jedno veliko – ništa! Gladan sam golova, verujem da će ih biti još i da ću doprineti prijatnim tonovima fudbalske Modriče ovog proleća“, nastavlja Obradov.

Ovaj Bačkopalančanin kaže da će u subotu biti daleko teže stići do trijumfa.

„Na svom terenu igramo protiv Željezničara iz Banja Luke. Oni su bolji od Tekstilca, igraju tvrdo i odgovorno. Moraćemo pružiti maksimum, ako želimo pobedu. Trijumfima se stiže do vrha, a ja verujem da Modriča može na kraju sezone da bude odmah iza Krupe i Rudara, mada se i u Krupi na Vrbasu i u Prijedoru igra srčano, lepršavo. Tako će biti i u Modriči“, obećao je Ognjen Obradov.

Pleni golovima na terenu, iskrenošću u komunikaciji...


Jedinstvo 1 : 1 Kozara
Željezničar Sport Team 1 : 1 Slavija
Tekstilac 1 : 3 Modriča Alfa
Krupa 2 : 0 Rudar Prijedor
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Krupa 14 12 2 0 38
2 Rudar Prijedor 14 8 3 3 27
3 Kozara 14 6 4 4 22
4 Željezničar Sport Team 13 4 4 5 16
5 Modriča Alfa 13 4 2 7 14
6 Tekstilac 13 3 4 6 13
7 Slavija 13 2 7 4 13
8 Podrinje 13 3 4 6 13
9 Jedinstvo 13 2 2 9 8