XS
SM
MD
LG

OC - Jahorina pomaže borbu protiv koronavirusa

Uprava Olimpijskog centra Jahorina još jednom je pokazala svoju humanu stranu, donacijom polovine svojih plata generalni direktor, Dejan Ljevnaić, i svi izvršni direktori pružili su podršku Republici Srpskoj u borbi protiv pandemije virusa COVID-19.

Odričući se polovine svojih plata cjelokupan menadžment OC Jahorina izdvojio je sredstva za sanaciju posljedica izazvanih korona virusom kako bi doprinio u zajedničkoj borbi svim građanima Republike Srpske, ali i izazvao sve privrednike i menadžere da učine isto.

 „Trenutno se nalazimo u jako teškoj situaciji, činjenica je da ne znamo kada će sve ovo biti gotovo i kolike će biti posljedice za cijeli svijet. Najmanje što možemo učiniti u ovakvim situacijama je da pružimo podršku jedni drugima, prvenstveno Vladi RS i svima koji rade danonoćno da bi se izborili sa ovom pošasti. Ponosan sam na moj tim, jer se držimo zajedno i u teškim situacijama te apelujem na sve građane da budu disciplinovani i pridržavaju se svih mjera i propisa kako bismo kroz sve ovo prošli sa minimalnim posljedicama. Mi kao Olimpijski centar Jahorina smo na raspolaganju sa svojim kapacitetima i pomoćićemo kada god smo za to u mogućnosti. Svim našim zaposlenima smo isplatili ranije plate za mart kako bi imali sredstva dok su kod kuce. Nadamo se da će nam se u ovoj borbi pridružiti i pružiti podršku svi oni koji su u mogućnosti te da ćemo svojim primjerom inspirisati bar još nekoga." rekao je direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić.