XS
SM
MD
LG
03.04.2020 Administrator DC

Vježbajmo sa Ivanom Nikolić (video) 12.

Kroz vježbanje možemo da zadovoljimo mnoge naše zdravstvene i estetske potrebe, ali imamo mi i još jednu veoma bitnu potrebu, a to je da se izjednačimo sa muškarcima. Zato nam je danas rekreacija bitnija nego ikada.

Da bi imali snage i volje za obavljanje svih kućnih i profesionalnih obaveza moramo biti u dobroj kondiciji, a to znači da moramo vježbati.

Muškarcima su za rekreaciju dovoljne samo patike i majica i bez brige odlaze na sportske terene ili fitnes centre. A nama ženama je potrebno sve!

Da li i vi spadate u onu grupu žena koje danima ne mogu da se odluče na koji vid rekreacije će  krenuti, pa kada se odluče čekaju ponedeljak da krenu. U međuvremenu se raspitujete ko sve vježba tamo gdje ćete i vi početi, pa se veoma često desi da vam neko „neodgovara“, pa i prije nego što počnete da vježbate vi odustanete. Ako se i odlučite da krenete, u ponedeljak provodite sate isporobavajući garderobu u kojoj ćete vježbati, razmišljate kako vam stoji trenerka, imate li celulit ili strije i ko će vam šta reći!

Kroz vježbanje možemo da zadovoljimo mnoge naše zdravstvene i estetske potrebe, ali imamo mi i još jednu veoma bitnu potrebu, a to je da se izjednačimo sa muškarcima. Zato nam je danas rekreacija bitnija nego ikada. Da bi imali snage i volje za obavljanje svih kućnih i profesionalnih obaveza moramo biti u dobroj kondiciji, a to znači da moramo vježbati. Muškarcima su za rekreaciju dovoljne samo patike i majica i bez brige odlaze na sportske terene ili fitnes centre. A nama ženama je potrebno sve! Da li i vi spadate u onu grupu žena koje danima ne mogu da se odluče na koji vid rekreacije će  krenuti, pa kada se odluče čekaju ponedeljak da krenu. U međuvremenu se raspitujete ko sve vježba tamo gdje ćete i vi početi, pa se veoma često desi da vam neko „neodgovara“, pa i prije nego što počnete da vježbate vi odustanete. Ako se i odlučite da krenete, u ponedeljak provodite sate isporobavajući garderobu u kojoj ćete vježbati, razmišljate kako vam stoji trenerka, imate li celulit ili strije i ko će vam šta reći! Manite se ovih navika, ne idete na modnu reviju ili takmičenje, niko vas neće ocjenjivati. A vjerujte mi, ukoliko ćete posjećivati grupne časove aerobika niko neće ni obratiti pažnju na vas jer su svi zauzeti praćenjem koraka instruktora. Zato barem u ovom segmentu života se ponašajte kao muškarci, obucite nešto u čemu ćete se osjećati ugodno i vježbajte bez opterećenja ovim sitnicama.  

Manite se ovih navika, ne idete na modnu reviju ili takmičenje, niko vas neće ocjenjivati. A vjerujte mi, ukoliko ćete posjećivati grupne časove aerobika niko neće ni obratiti pažnju na vas jer su svi zauzeti praćenjem koraka instruktora. Zato barem u ovom segmentu života se ponašajte kao muškarci, obucite nešto u čemu ćete se osjećati ugodno i vježbajte bez opterećenja ovim sitnicama.