XS
SM
MD
LG

Vrhovac o Antiću: Tuga golema, u Španiji muk!

Radomir Antić i Boris Vrhovac

Čuveni fizioterapeut i svjetski putnik Boris Vrhovac izuzetno je pogođen tužnom vijesti koja je stigla iz Španije da je preminuo Radomir Antić jedini trener na svijetu koji je trenirao tri najveća kluba na Iberijskom poluostrvu: Real Madrid, Atletiko Madrid i Barselonu!

-Tuga golema i neviđena. U Španiji je muk! Čuo sam se sa prijateljima u Barseloni, ne mogu da vjeruju. A tek u Madridu? Svi su jedinstveni u ocjeni da je otišao veliki trener i čovjek. Fudbalski svijet tuguje otišao je naš Mister – rekao je Boris Vrhovac.


U Španiji i Beogradu se često susretao sa Radomirom Antićem, bili su to uvijek srdačni i prijateljski susreti.

-Volio je mnogo Republiku Srpsku i Srbiju, često mi je pričao da je porijeklom iz Krajine i da mu je žao što češće ne može da dolazi u mjesta svojih korijena u Šipovo i pod Grmeč. Na svaki poziv iz Banjaluke se rado odazivao. Imao je ovdje mnogo prijatelja. U srcu je nosio Republiku Srpsku i s ponosom o njoj pričao svugdje – dodao je Vrhovac

.Po njemu Radomir Antić je jedan od najvećih, ako ne i najveći trener u istoriji fudbala.

-Ko je još trenirao Real, Atletiko i Barselonu? Ima li takav trener na svijetu? Nema! Zato je Radomir Antić jedinstven, u sva tri kluba je pravio odlične uspjehe, a reprezentaciji Srbije je vratio kult 2010. godine kada su rijeke navijača iz Republike Srpske hrlile na utakmice u Beograd. Zaslužio je mnogo više nego što je priznanje ambasador fudbala Republike Srpske – rekao je na kraju Borsi Vrhovac.