XS
SM
MD
LG

Republika Srpska u akciji pomoći Sofiji Markuljević

U toku je velika humanitarna akcija za prikupljanje novca za oboljelu Sofiju Markuljević, kćerku Stefana Markuljevića, inače kondicionog trenera reprezentacije Srbije u odbojci. Za lijek je potrebno više od dva miliona dolara, a u Republici Srpskoj je otvoren i humanitarni broj od 1. maja ove godine, svi oni koji žele da pomognu bolesnoj Sofiji treba da pozovu broj 1415.
U ovu akciju uključio se i legendarni fizioterapeut iz banjaluke Boris Vrhovac Vrle u ime Udruženja građana “Srce na dlanu” iz Banjaluke.
-Dao sam deset dresova i vaterpolo kapice na aukciju i sav prikupljeni novac od prodaje suvenira biće usmjeren za liječenje male Sofije. Želimo da koliko možemo pompgnemo s naše strane i spasimo jedan mladi bezgrešni život. U ovu akciju uključeni su i mnogi sportisti iz Srbije predvođeni Ivanom Španović, Aleksandrom Mitrovićem, Milošem Teodosićem… Na dresovima koje sam dao na aukciju imaju izvorni potpisi Dušana Tadića dok je igrao u Sautemptonu, Predraga Mijatovića iz Real Madrida, kao i odbojkaša Podraščanina, Jovovića, Rosića, Petkovića, Miljkovića, Vanje Grbić… Želimo da pomognemo maloj Sofiji da pobijedi u najvažnijoj bitci još na početku svog života – istakao je Boris Vrhovac.