XS
SM
MD
LG

Šest prvotimaca Novog Pazara i dalje u Kovid bolnici

Foto: facebook.com/fknovipazar.zvanicna

Fudbaleri Novog Pazara i dalje rade u izuzetno teškim i složenim uslovima. Trener Kenan Kolašinac na raspolaganju ima oko 16 igrača, od toga su dvojica omladinaca i dva golmana. Sudeći po brojkama nedovoljno za neki ozbiljniji rad.

- Šestorica prvotimaca se i dalje nalaze u Kovid bolnici i trebalo bi da u toku dana budu ponovo testirani. Ukoliko nalaz bude negativan biće pušteni kući. Problem nam zadaje jedan igrač koji je po drugi put pozitivan na Kovid 19. Bilo kako bilo, nedostaje nam osam prvotimaca koji su vrlo bitni za naš sistem igre. Pitanje je da li će se i kada neko oporaviti  kako bi se priključio ostalim igračima - napominje rezignirano trener Kenan Kolašinac i veli da se Pejaković pre četiri dana priključio ekipi.

Nema sumnje da se pazarski prvoligaš ne može spremiti u preostalih 8-9 dana, do nastavka prvenstva. - Prvenstvo se mora završiti do 20. juna, i nama ostaje mogućnost da u tom periodu odigramo predviđene utakmice. Takmičarski organi su spremni da odlože naše utakmice za koji dan,  ali to neće bitnije uticati na našu spremnost, i nalazimo se u veoma teškoj situaciji - naglašava iskusni stručnjak.