XS
SM
MD
LG

U nastavku prvenstva "građevinari" će u ''vatru'' gurnuti mlade snage

Foto: facebook.com/fcrad

"Građevinari" rade punom parom i nadaju se da će spremno dočekati, za nedelju dana, Crvenu zvezdu na svom stadionu "Kralj Petar I". Trener Marko Mićović na raspolaganju ima 25 igrača, svi su zdravi, orni za rad, izuzev Ilića koga muči koleno. Rad u svojim redovima nije imao strance, izuzev Ljube Kovačevića, koji nije boravio u Crnoj Gori, i samoizolaciju je proveo u Beogradu.

- Radimo na tehničko-taktičkim stvarima, isključivo sa loptom. Iskoristićemo preostale četiri utamice da testiramo mogućnosti mlađih igrača iz našeg omladinskog pogona koji je poznat po negovanju talenata - kaže Mićović. "Građevinarima" raspored nije išao na ruku, ali je povoljna okolnost što nema ispadanja, tako  da kvalitetni protivnici mogu biti dodatni motiv da se pokažu da zaslužuju elitni rang takmičenja.

Posle crveno-belih, superligaš sa Banjice odlazi u Niš, sledi okršaj sa Voždovcem i sezonu će okončati u Lučanima. - Važno je da iz navedenih utakmica izađemo što manje oštećeni i bez povreda, kako bi imali sve igrače na raspolaganju za start novih priprema. Sve će se ubrzano odvijati i posle 20. juna igrači će dobiti kratku sedmodnevnu pauzu, i odmah krećemo sa novim ciklusom, jer naredno prvenstvo startuje 27. jula. Pokušaćemo da bar nosioce igre oslobodimo obaveza nešto ranije kako bi odmorni dočekali prvo okupljanje. Ne treba zaboraviti, koliko je važan trening, toliko je bitan i oporavak - poručio je cenjeni stručnjak.