XS
SM
MD
LG

Kružna moto-trka u Zalužanima 12. jula

Otvoreno prvenstvo Bosne i Hercegovine i Republike Srpske u kružnim moto-trkama "Banjaluka 2020",nakon što je odloženo zbog pandemije virusa korona, biće održano 11. i 12. jula na autodromu u Zalužanima kod Banjaluke, saopšteno je na zvaničnoj FB stranici Moto savez BiH.

“Izuzetno uspješno organizirano otvaranje moto sezone u Zalužanima 31. maja, kao i trening prošlog vikenda, daju nadu da je u zakazanom terminu, zbog velikog interesa i vozača i publike, a nadamo se i sponzora i donatora koji jedva čekaju početak Prvenstva, da ćemo u predviđenom novom tereminu Zalužane ispuniti sa ljubiteljma ovog sporta”, navodi se na stranici Moto savez BiH.

Kvalifikacije su zakazane za 11. jul, a prva i druga trka ta nedjelju 12. jul. Inače, trka se boduje za Otvoreno prvenstvo Republike Srpske i Šampionat BiH.

Na istoj stranici, navodi se da će prije Prvenstva biti održana još najmanje dva treninga, o kojima će obavijestiti na svojoj stranici.

Organizator trke je banjalučki Moto-klub "Maršal", uz podršku Auto-moto saveza RS, Moto saveza BiH i Moto saveza RS.

Jedan od brojnih sponozra trke, je i naš prijatelj Eni Bosna i Hercegovina. Inače, ENI je vodeća evropska naftna kompanija koja pokriva sve prodajne segmente u kojima se koriste ulja i maziva.