XS
SM
MD
LG

Za Zeljkovića Doboj i Laktaši

Vico Zeljković

Miroslav Kršić je novi predsednik Gradskog Fudbalskog saveza Doboj, jer je na sednici Izborne Skupštine ove organizacije dobio podršku 26 od ukupno 27 delegata i predvodiće dobojski fudbal u mandatnom periodu 2020 – 2024. Kršić je bio zajednički predlog fudbalskig klubova Sloga i Željezničar. Izabran je i novi Izvršni odbor GFS Doboj, a predloženi su i kandidati za više saveze.

Dario Prodić je predlog za člana Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Republike Srpske, dok je Kršić kandidat za člana Izvršnog odbora FS BiH u ime dobojskog fudbala. GFS Doboj je dao podršku Petru Jeliću u kandidaturi za predsednika Područnog FS Doboj i to jednoglasno, baš kao što je i Vico Zeljković dobio podršku u kandidaturi za prvog čoveka fudbalskih saveza Republike Srpske i BiH.

Milenko Kodžoman je novi predsednik Opštinskog Fudbalskog saveza Laktaši po predlogu FK Laktaši jer je rezultatom 15:2 na izbornoj sednici Skupštine pobedio protivkandidata Nikolu Vujakovića. Pored Kodžomana novi članovi Upravnog odbora OFS Laktaši su još: Siniša Stojičić (potpredsednik), Nemanja Ignjatić, Miljan Bajić i Daria Ćirković. Laktašani su Miloša Brkića, sadašnjeg predsednika PFS Gradiška predložili na istu funkciju i u mandatnom periodu 2020 – 2024, dok je Vico Zeljković kandidat za predsednika FSRS i FS BiH.