XS
SM
MD
LG

Predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske posjetio Sokolac

Predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske Vico Zeljković i generalni sekretar FSRS Ognjen Valjić prilikom posjete opštini Sokolac obišli su prostorije Omladinskog fudbalskog kluba „Glasinac 2011“ i teren stadiona „Bara“.

"Pozitivno sam iznenađen uslovima kojima raspolaže Sokolac i OFK „Glasinac 2011“. Ovo može biti pozitivan primjer saradnje kluba i lokalne zajednice drugim sredinama. Iskoristio bih, zato, priliku da pozovem sve opštine da se uključe u rad fudbalskih klubova i u stvaranje boljeg fudbalskog ambijenta u Republici Srpskoj“ kazao je predsjednik Zeljković.

On je dodao da će se Fudbalski savez RS u narednom period posvetiti razvoju sportske infrastrukture i najavio je izgradnju terene sa vještačkom travom u više gradova Republike Srpske.

Predsjednik Područnog fudbalskog saveza Sarajevsko – romanijeske regije Milorad Lale istakao je da je zadovoljan stanjem stadiona u Sokocu.

„Tereni OFK „Glasinac 2011“ biće u ponudi Fudbalskog saveza RS  za održavanje seminara i polaganje testova jer rijetko koji grad u Republici Srpskoj raspolaže sa ovakvom sportskom infrastrukturom“ rekao je Lale.

Prilikom posjete Sokocu, zamjenik načelnika ove lokalne zajednice Žarko Kosorić uručio je prigodne poklone predstavnicima Fudbalskog saveza.