XS
SM
MD
LG

Čapljina dobila biciklistički klub

Grupa građana je u Čapljini registrovala Biciklistički klub " Čapljina ", ovo udruženje želi kroz svoj rad promovisati biciklizam kao stil života, jedan od načina za održavanje zdravlja i fizičke aktivnosti, a sve to kroz druženje i zabavu, kako su nam rekli u ovom klubu.

" Biciklistički klub Čapljina će promovisati svoju aktivnost u subotu 20. juna 2020. godine od 17:00 sati, rekreativnom vožnjom na relaciji Trga Kralja Tomislava  - Motel Karaotok - Trg kralja Tomislava, te s prikladnim sadržajem pred vožnju ", ističu iz BK Čapljina .

Za sve učesnike vožnje osigurani su, policijska pratnja, medicinska služba, klub bus i prikladna osvježenja. Tempo vožnje se prilagođava mogućnostima učesnika uz pauze za odmor koje će takođe moći iskoristiti za fotografisanje  i uživanje u ljepotama Čapljine.

" Takođe, u saradnji sa TO " Čapljinka " osiguran je određeni broj bicikla (naravno potpuno besplatno), te se javljanjem u inbox Fejsbuk  profila BK Čapljina može izvršiti rezervacija istih " , dodali su iz BK "Čapljina".