XS
SM
MD
LG

Metalac startovao sa novim šefom stručnog štaba

Foto: FK Metalac

Danas je novi šef stručnog štaba Metalca, Žarko Lazetić, obavio prvu prozivku i označio početak priprema. Prvom treningu je prisustvovalo 20 igrača i tri golmana. Prvi trening je bio uvodan, sutra i prekosutra slede testiranja i pravi rad kreće u četvrtak.

- Većinu igrača poznajem iz Partizanove škole i Teleoptika, ostale sam gledao na utakmica i poznati su mi njihovi kvaliteti. Prozivka je protekla u prijatnoj atmosferi, igrači su došli željni rada i dokazivanja. Pripremama smo priključili nekoliko omladinaca koji su potekli iz škole Metalca kako bi testirali njihove mogućnosti - prenosi nam prve utiske mladi stručnjak.

Planom i programom rada, Metalac će sedam dana provesti u Gornjem Milanovcu, a od 5. jula kreću na Zlatibor, gde će provesti deset dana i odigrati tri utakmice. Zakazani su dueli sa Inđijom i Železničarom iz Pančeva.  

Prvom treningu su prisustvovali sledeći igrači: - golmani: Puletić, Spasojević, Premović; - odbrana: Mijailović B, Vlalukin, Vranjanin, Milićević; - vezni red: Gočanin, Maksimović L, Maksimović I, Jokić, Anđelović, Prestige, Milinković, Vlaović, Grbović; - napad: Katanić, Čumić, Đurić, Popović, Mijailović V, Živanović.

Klub su napustili golman Šćekić, kao i igrači Vančagović i Vićentijević. O daljim odlascima i pojačanjima saznaćemo više u periodu koji je pred nama. Prelazni rok traje do oktobra meseca.