XS
SM
MD
LG

Zoran Pekić predsjednik OFS Кozarska Dubica

Detalj sa sjednice u Kozarskoj Dubici

Dugogodišnji istaknuti fudbalski radnik iz Kozarske Dunice Zoran Pekić izabran je večeras za predsjednika Opštinskog Fudbalskog saveza jednoglasno na sjednici koja je trajala nešto više od pola časa. Delegati najvišeg tijela su podržali Pekića u kandidaturu dajući mu četverogodišnji mandat od 2020. do 2024. godine. 
Za potpredsjednika OFS Kozarska Dubica imenovan je Duško Marković, a u Upravnom odboru su pored pomenute dvojice još: Vladimir Rokić, Borislav Grahovac, Slavoljub Mikača, Miloš Tubić, Saša Adamović, Safet Krivdić i Dragan Banjac.
-Hvala delegatima Skupštine na ukazanom povjerenju i podršci, a ja ću predanim i angažovanim radom nastojati da se odužim na najbolji način, opravdam povjerenje i pokušam da, zajedno sa saradnicima, podignem nivo fudbala kako u našoj Opštini i okolini, tako i područji čiji smo član – istakao je nakon inauguracije Zoran Pekić.


OFS Kozarska Dubica je za predsjednika Područnog FS Prijedor predložila aktuelnog prvog čovjeka i sugrađanina Milu Mandića, dok je Vico Zeljković predložen za predsjednika fudbalskih saveza Republike Srpske i BiH.