XS
SM
MD
LG

Stefan Purtić: Spreman sam da se izborim za svoje mesto u timu

Stefan Purtić proveo je drugi deo prošle sezone u ekipi Inđije kao pozajmljen igrač i bio bitan šraf u ekipi trenera Aleksandra Janjića. Sudbina je namestila čak i da bude strelac sjajnog gola u meču protiv Voždovca i da pokaže svom klubu da može da računa na njega.

Purtić je dete Voždovca koji je u klubu još od 2012. godine i prošao je kompletnu omladinsku školu kluba iz Zaplanjske ulice. On se na početku ove sezone pridružio saigračima na “Krovu” i započeo pripreme u opremi sa grbom Voždovca.

– Srećan sam što sam se vratio u svoj klub i što ću imati priliku da se izborim za mesto u timu. Razgovarao sam trenerom Damjanovićem i jasno mi je predočeno da je sve na meni, tako da imam mnogo motiva da se dokažem u svom klubu u kojem sam odrastao. Znam “kako klub diše” tako da jedva čekam sezonu koja je ispred nas, samo da nas zdravlje sve posluži i nemam sumnje da možemo napraviti sjajne rezultate – izjavio je Purtić za sajt Voždovca.

Zmajevi trenutno treniraju na svom stadionu, dok se 6. jula sele u Vrnjačku Banju gde je planirano da odigraju tri kontrolna meča u kojima će protivnici biti Radnički iz Kragujevca, Sloga iz Kraljeva i Borac iz Čačka.